Zvuk a akustika

www.langard.cz > Zvuk a akustika

Zvuk a akustika

Zvuk

Jedním ze základních aspektů kvalitního domácího kina je kvalitně řešený systém ozvučení. Domácí kinosály bývají často řešeny i jako poslechové místnosti pro reprodukci hudby. Nahrává tomu již ten fakt, že je investováno do akustiky, která zlepšuje podmínky pro ideální šíření zvuku. Tím hlavním je ale kvalitní zvukový přednes pro filmovou projekci.

Nabízíme vám taková řešení, které vám poskytnou skutečný zážitek při sledování filmů. Dokonalá souhra celého systému, komponenty přesně vyladěné.

Akustika

Pokud budete chtít kvalitní zvuk, určitě si pořídíte kvalitní reproduktory. Tím si můžete zajistit kvalitní zdroj zvuku jako takového. Aby však nedošlo k jeho degradaci dříve, než dolehne k vašim uším, je třeba řešit i akustické podmínky místnosti. Obecně se dá říci, že čím méně hladkých ploch, které zvukové vlny odrážejí a negativně ovlivňují, tím lépe. Při tvorbě skutečného kinosálu je však třeba jít dál. Pro zvládnutí této problematiky nabízíme řešení. Je to kompletní poradenství, zvuková studie a akustické panely, které zlepšují podmínky šíření zvuku a dokážou jej správně nastavit.

Date

11. 4. 2019

Category

Domácí kinosály